Üdvözlök minden kedves látogatót Thomas Brodie-Sangster magyar nyelvű rajongói lapján. Az oldalon megtalálhatod a legfrissebb híreket és képeket a színészről, valamint követheted karrierjének alakulását. Legfőbb szerepei, melyek által ismerhetjük: Game of Thrones című sorozat Jojen Reedje, a Richard Curtis által rendezett Love Actually Samje és Newt a The Maze Runner trilógiából. Továbbá ő adja Ferb Fletcher hangját a Phineas and Ferb-ben.

Üdvözlök minden kedves látogatót Thomas Brodie-Sangster magyar nyelvű rajongói oldalán. Az én nevem Tris, oldalamat pedig abból a célból hoztam létre, hogy értesüljetek a színész mindennapjairól. Ha jól tudom jelenleg nincs működő rajongói oldal gportálon, gondoltam bele vágok én. Igyekszem naprakész lenni, és a legújabb hírekkel, képekkel, és interjúkkal szolgálni nektek. Érezzétek jól magatokat, és remélem még későbbiekben is gyakran visszalátogattok majd!

 

THUNDERBIRDS ARE GOSzerep: John Tracy (hang)
Dátum: 2018.03.31.
A "Thunderbirds Are Go" c animált sorozat a Gerry és Sylvia Anderson által létrehozott 1960-as években készült Thunderbirds sorozatának remakeje. A sorozat a Tracy család, öt testvér életét követi, akik az International Rescue frontvonal tagjai. Ez egy titkos életmentő szervezet fejlett technológiájú tengeri, szárazföldi, légi és űrfelszerelésekkel. Ezek középpontjában egy öt járműből álló flotta áll amit Thunderbirdeknek neveznek.

The Death CureSzerep: Newt
Dátum: 2018.01.26.
Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, ami a kezdetek óta foglalkoztatják a tisztársakat.

GodlessSzerep: Whitey Winn
Dátum: 2017.11.22.
Az 1800-as évekbeli westernsorozat drámájának főszereplője egy rosszfiú Frank Griffin, aki bandájával egy őket eláruló fickón akar bosszút állni. A menekülő férfi, Roy Goode egy főleg nők által lakott kisvárosban húzódik meg, ahol a helyiek tudomást szerezve a bűnözők közeledéséről és melléállnak a harcban.

 

Írj bátran, oszd meg véleményedet az oldalról, vagy a hírekről, de kérlek kulturált módon tedd. A chat nem hírdetésre való! Ha van kedved cserélni, ide írj!


 

 
 
Igényes és tartalmas oldalaknak fenntartott hely. Ha te is szeretnél a partner oldalak közé kerülni, jelentkezz a chatben!

 

Oldalnév Thomas Brodie-Sangster Daily
Szerkesztő Tris
Nyitás 2018 / 02 / 22
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Efruse
Ez az oldal egy rajongói oldal csupán, ami nem áll kapcsolatban sem Thomasal, sem a családtagjaival! Az olyan cikkeket, amiket egy másik lapról hozok fel fogjátok ismerni, mert kiírom a forrást! Az oldalon található tartalom másolása szigorúan tilos!
NEWS

MULTIMEDIA FRISSEK

2018.04.01. 18:26, tris

Sziasztok! Először is szeretnék kellemes húsvéti ünnepeket kívánni minden kedves olvasómnak! :)

Ma menü frissel jelentkezek nektek. Most, hogy volt egy kis időm, sikerült az oldalra további tartalmakat hozni. A multimédia menüpontban mostmár Thomas jelentősebb szerepeiről találhattok rövid leírásokat, kedvhozó előzeteseket, valamint linkeket is találhattok a filmekhez / sorozatokhoz. 

Kellemes böngészést kívánok nektek, hamarosan jelentkezem a legfrissebb hírekkel.

Címkék: oldal menü

THUNDERBIRDS ARE GO PROMÓCIÓ

2018.03.30. 12:41, tris

Mint ahogy arról korábban értesülhettetek, a Thunderbirds Are Go című animációs sorozat visszatér a CITV és az ITV műsorára március 31.-én. Ennek alkalmából a tegnapi nap folyamán Thomas résztvett a harmadik évad promótálására rendezett rendezvényen Londonban. Az eseményről készített képeket feltöltöttem a galériába, a kisképekre kattintva megtekinthetitek őket.

   

KÉPPÓTLÁS

2018.03.28. 18:01, tris

A hét folyamán az 1883 Magazine kedveskedett nekünk egy újabb képpel a Thomasról készített fotósorozatból. Továbbá újabb still képet kaptunk a Halálkúra. c filmből még a múlthéten. A képeket elérhetitek teljes méretben a kisképekre kattintva.

   

   

THUNDERBIRDS ARE GO 3. ÉVAD

2018.03.26. 21:42, tris

Mint tudjátok Thomas adja John Tracy hangját a Thunderbirds Are Go című animált sorozatban, amely pár napon belül visszítér a 3. évadra a CITV és ITV műsorára. A 3. évad legelső része március 31.-én 8:30-tól kerül majd a képernyőre. Az új részek újabb kalandokat és több új szereplőt tartogat számunkra, a Thunderbirds-nek minden erejükre szükségük lesz hogy legyőzhessék az előttük álló akadályokat. Thomason kívül további visszítérő színész többek között: Rasmus Hardiker, David Menkin, Kayvan Novak, Rosamund Pike és David Graham.

EMPIRE MAGAZINE (2014) INTERJÚ

2018.03.23. 09:02, tris

Sziasztok! Még 2014-ben az Empire Magazine készített egy interjút Thomassal, amihez csak nemrég kaptunk teljes hozzáférést. Ezt a beszélgetés hoztam most el nektek amely során első filmjéről, inspirációjáról és egyéb érdekességekről olvashattok. 

- Mi volt az első film amit valaha láttál?

- Talán a Dumbo vagy a Dzsungel Könyve. Édesanyám imádta a Dzsungel Könyvét. Szerettük a klasszikusok mesét. Emlékszem, hogy szerettem ezt a történetet. Olyan gyönyörű.

- Melyik volt az a film ami arra ösztönzött hogy te is belépj a filmiparba?

- A Gilbert Grape c. film, főleg Leonardo DiCaprio játéka miatt. Nagyon fiatal volt még, nem volt sok a korunk között és arra gondoltam: „Wow, nagyon király abban amit csinál és csak pár évvel idősebb mint én.”

- Mi volt az utolsó film amin sírtál a nevetéstől?

- Nem szoktam ilyet csinálni, de emlékszem az Amerika kommandó: Világrendőrség c. film közben előfordult velem. Nagyon tetszett a végén lévő beszéd. Imádom a South Parkot. Matt Stone és Trey Parker nagyszerűek. Nem félnek semmitől.

Címkék: interjú