Üdvözlök minden kedves látogatót Thomas Brodie-Sangster magyar nyelvű rajongói lapján. Az oldalon megtalálhatod a legfrissebb híreket és képeket a színészről, valamint követheted karrierjének alakulását. Legfőbb szerepei, melyek által ismerhetjük: Game of Thrones című sorozat Jojen Reedje, a Richard Curtis által rendezett Love Actually Samje és Newt a The Maze Runner trilógiából. Továbbá ő adja Ferb Fletcher hangját a Phineas and Ferb-ben.

Üdvözlök minden kedves látogatót Thomas Brodie-Sangster magyar nyelvű rajongói oldalán. Az én nevem Tris, oldalamat pedig abból a célból hoztam létre, hogy értesüljetek a színész mindennapjairól. Ha jól tudom jelenleg nincs működő rajongói oldal gportálon, gondoltam bele vágok én. Igyekszem naprakész lenni, és a legújabb hírekkel, képekkel, és interjúkkal szolgálni nektek. Érezzétek jól magatokat, és remélem még későbbiekben is gyakran visszalátogattok majd!

 

THUNDERBIRDS ARE GOSzerep: John Tracy (hang)
Dátum: 2018.03.31.
A "Thunderbirds Are Go" c animált sorozat a Gerry és Sylvia Anderson által létrehozott 1960-as években készült Thunderbirds sorozatának remakeje. A sorozat a Tracy család, öt testvér életét követi, akik az International Rescue frontvonal tagjai. Ez egy titkos életmentő szervezet fejlett technológiájú tengeri, szárazföldi, légi és űrfelszerelésekkel. Ezek középpontjában egy öt járműből álló flotta áll amit Thunderbirdeknek neveznek.

The Death CureSzerep: Newt
Dátum: 2018.01.26.
Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, ami a kezdetek óta foglalkoztatják a tisztársakat.

GodlessSzerep: Whitey Winn
Dátum: 2017.11.22.
Az 1800-as évekbeli westernsorozat drámájának főszereplője egy rosszfiú Frank Griffin, aki bandájával egy őket eláruló fickón akar bosszút állni. A menekülő férfi, Roy Goode egy főleg nők által lakott kisvárosban húzódik meg, ahol a helyiek tudomást szerezve a bűnözők közeledéséről és melléállnak a harcban.

 

Írj bátran, oszd meg véleményedet az oldalról, vagy a hírekről, de kérlek kulturált módon tedd. A chat nem hírdetésre való! Ha van kedved cserélni, ide írj!


 

 
 
Igényes és tartalmas oldalaknak fenntartott hely. Ha te is szeretnél a partner oldalak közé kerülni, jelentkezz a chatben!

 

Oldalnév Thomas Brodie-Sangster Daily
Szerkesztő Tris
Nyitás 2018 / 02 / 22
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Efruse
Ez az oldal egy rajongói oldal csupán, ami nem áll kapcsolatban sem Thomasal, sem a családtagjaival! Az olyan cikkeket, amiket egy másik lapról hozok fel fogjátok ismerni, mert kiírom a forrást! Az oldalon található tartalom másolása szigorúan tilos!
NEWS

1883 MAGAZINE FOTÓZÁS

2018.03.06. 22:02, tris

A mai nap folyamán az 1883 Magazine készített egy fotósorozatot Thomasról Soho-ban, London egyik városnegyedében. Kíváncsian várjuk a képeket! :)

   

Címkék: fotósorozat

RAJONGÓI KÉP

2018.03.02. 13:17, tris

Február 28.-án egy szerencsés rajongó csípte el Thomas-t Londonban egy B&Q üzletben. A találkozásról egy kép is készült amit megtalálhattok a galériában. Egyébként az a hír járja hogy Thomas festékért ment a boltba, hogy kifesthesse újonnan vett házát.

   

Címkék: rajongókkal

Mi is történt februárban

2018.02.28. 13:18, tris

Sziasztok! Mivel az elmúlt 2 hétben nem volt semmi friss Thomasról és itt van a február vége, arra gondoltam írok egy rövid összefoglalót nektek mi is történt vele ebben az egy hónapban. Most, hogy végetért a 'Az útvesztő: Halálkúra' promóciózása, kedvenc színészünk idejét a családjával tölti otthon. Jelenleg nem dolgozik újabb projekten, de reméljük minél hamarabb viszontláthatjuk a képernyőn. 

Február 15.-én megrendezésre került a Newport Beach Filmfesztivál Londonban, amelyen Thomas is részt vett és megnyerte "Artist of Distinction" díjat. Az eseméynen készült képeket megtekinthetitek a galériában, valamint hoztam két videót is.

A teljes méretű képhez kattints ide  A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide    

 

Február 16.-án Grey Vodka & GQ Style által megrendezett vacsorán volt hivatalos testvérével együtt, Ava Sangster-el. További képeket a galériában találhatjátok meg.

A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide  

Végezetül a hónapban kaptunk további 4 HQ minőségű 'Az útvesztő: Halálkúra' still fotót valamint egy 1 másodperces klippet a film törölt jelenetei közzül amiben Newt-ot és Thomas-t láthatjuk. (btw: Sajnos a többi stillt még nem volt időm feltölteni, de dolgozom rajta!)

   

Címkék: still megjelenés

Tartalmak

2018.02.25. 20:40, tris

Sziasztok! Ugyan Thomasról nem került napvilágra semmi friss információ az utóbbi 1 hétben, így sem volt okom az unatkozásra. Az oldal tartalmát sikerült majdnem teljesen feltölteni, egyedül az "Érdekességek" menüpont hiányos, de ezt is minél hamarabb pótolni fogom. Következőnek a gallériát szeretném még megcsinálni, ahogy időm van az egyetem mellett, folyamatosan töltögetem fel a képeket.

Remélem szép hétvégétek volt! Hamarosan jelentkezem! :)

Címkék: oldal

MEGNYITOTT AZ OLDAL!

2018.02.23. 12:24, tris

Sziasztok! Amint láthatjátok, nagyjából elkészültem az oldallal, legalábbis, ami a kinézetet illeti, mert tartalmilag még sehogy sem állok, de azt is folyamatosan fel fogom töltögetni. Az oldalt azért nyitottam, mert már több éve figyelemmel kísérem Thomas Brodie-Sangster pályafutását, és úgy gondoltam szívesen szerkesztenék róla egy lapot. Egyébként én úgy tudom, hogy jelenleg nincs folyamatosan frissülő magyar weboldal a színészről, szóval remélem örültök a nyitásnak, és azt is remélem, hogy lesznek rendszeres látogatóim! :)

Külön köszönetet szeretnék mondani a kódokért és minden kinézettel kapcsolatos dologért Lindának és CherryUniversenek! Hamarosan jelentkezem a legfrissebb hírekkel! Addig is szép napot mindenkinek! :)

Címkék: oldal
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |