thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

GODLESS KÉPEK

2018.06.08. 13:45, tris

Sziasztok! Mint tudjátok, 2017 novemberében került leadásra a Netflix saját gyártású sorozata, a Godless, melyben Thomas is szerepet kapott, mint Whitey Winn. Az elmúlt hetekben megjelent néhány eddig még nem látott still valamint kulisszák mögötti kép is. Ezeket gyűjtöttem most össze nektek, összesen 6 db kép, amit a kisképekre kattintva a galériában megtekinthettek.

   

   

THE SUNDAY TIMES INTERJÚ

2018.06.02. 18:44, tris

Sziasztok! Thomas adott egy interjút a The Sunday Times című magazinnak, amely a lap januári számában jelent meg. A teljes cikk viszont most került egészében elérhető számunkra, ezt fordítottam most le nektek. Az interjú során Megan Conner kérdezte kedvencünket:

Az Oxford Street egyik éttermében karácsony közeledtével Thomas Brodie-Sangsterrel ülve nosztalgikus érzések kerítenek hatalmukba. Ahogyan később kiderül, nem csak engem. "Jó érzéssel tölt el ha az emberek felismernek téged," nevet a 27 éves színész. "Úgy értem, évek teltek el és még mindig hamar beugrik a nevem az embereknek." Belekortyolt az expresszójába majd megvonta a vállát. „Nem hiszem, hogy sokat változtam.” Az Igazából szerelem már 15 éve került a mozikba, de Thomasra nézve nem mondanád meg. 

Legutóbbi projektében, az Útvesztő c. filmsorozat harmadik és egyben utolsó fejezetében, a karaktere még mindig csak 16 éves. Hamarosan felnőttet is eljátszhatsz majd, mondtam neki.

„Talán ha elérem azt a bizonyos életkort ez is összefog jönni,” mondta vigyorogva majd az állához emelte a kezét. „Az emberek azt mondják nekem: 'Oh, amikor majd 40 leszel még mindig csak 25-nek fogsz kinézni.' De nem hiszem hogy ez a legjobb módja erre gondolni. Addig még sok időt kell várni. Most nem zavar, de régebben nagyom sokat gondoltam rá a felnőtté válásom közben. Későn érő voltam, mindig a legkisebb az osztályban.”

SOHO CANDIDS & RAJONGÓI KÉP

2018.05.27. 15:14, tris

Kedvencünket tegnap kapták lencsevégre London egyik városnegyedében, Sohoban. Thomas egy egyszerű farmert, inget és egy farmerkabátot viselt. A helyszínt motorkerékpárján hagyta el. A további képeket megtalálhatjátok a galériában a kisképekre kattintva.

   

Valamint ugyancsak tegnap egy csoport rajongó futott össze Thomassal, és természetesen meg is örökítették a találkozást.

   

RAJONGÓI KÉPEK

2018.05.23. 10:16, tris

Ma ismét rajongói képekkel készültem nektek. Néhány szerencsés fan összefutott Thomasal múlthéten Londonban, ezeket a képeket gyűjtöttem most össze. A kisképekre kattintva megtalálhatjátok a galériában a többit is.

   

Címkék: rajongókkal

ÚJ PROJEKT: DRAGON RIDER

2018.05.18. 14:23, tris

A napokban újabb örömhír érte a rajongókat, ugyan is Thomas csatlakozott Felicity Jones (Rogue One) és Patrick Stewart-al (Star Trek) karöltve a legújabb animációs sorozat, a Dragon Rider szereplőgárdájához. 

Az animációs filmnek a Cornelia Funke által írt könyv az alapja, melynek középpontjában 3 kivételes hős áll: a fiatal ezüstsárkány Firedrake (Brodie-Sangster), Sorrel (Jones) és egy Ben nevezetű fiú (Freddie Highmore), akik közösen egy izgalmakkal teli kalandra indulnak. Útjuk során egy ördögi, sárkányölő gép, a Nettlebrand ellen kell megküzdeniük.

„Felicity, Thomas, Patrick, Freddie, Meera, Sanjeev és Nonso rendkívüli színészek, akik egyedi hangjukkal keltik életre majd ezeket a csodálatos animált karaktereket. Tomer Eshed rendező egy csodálatos vizuális világot fog megteremteni, mely tele van sárkányokkal és mágikus lényekkel és örömmel tölt el bennünket hogy újra a Constantin Film-el dolgozhatunk, hogy egy újabb epikus, családi animációs filmet készíthessünk a vásárlóknak”

- mondta a Timeless Films elnök-vezérigazgatója, Ralph Kamp.

"Nagyon örülök, hogy ennyi nagyszerű színész csatlakozik Tomer Eshedhez és kreatív csapatához a Constantin Film következő ígéretes animációs családi filmes projektjéhez."

- tette hozzá a Constantin Film vezérigazgatója, Martin Moszkowicz.

Az film várhatólag 2019 őszén jelenik meg.

Címkék: dragon rider
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu