thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT THOMAS!

2018.05.16. 13:06, tris

Thomas Brodie-Sangster 1990. május 16.-án látta meg a napvilágot Londonban, kedvencünk tehát a mai napon töltötte be 28. életévét! Innen is nagyon sok boldog születésnapot kívánok neki az oldalon keresztül!

Címkék: születésnap

KÉPEK LONDONBÓL

2018.05.12. 08:06, tris

Sziasztok! Először is szeretnék bocsánatot kérni, amiért lassan két hete nem volt semmi friss az oldalon. Nem szeretnélek titeket a magánéletemmel untatni, viszont lassan véget ér ez a nagy zh - zh hátán őrület, így újra nagyobb figyelmet tudok fordítani az oldalra.

Hogy ne maradjatok teljesen friss nélkül, összegyűjtöttem nektek a héten készült rajongói képeket. Valamint ezeken jobban látszik már, hogy Thomas levágatta a haját. Ti mit gondoltok, rövid vagy a hosszabb haj áll neki jobban? (Én mindkettővel imádom:D ) Írjátok meg nyugodtan a véleményeteket a chatben. Jövőhéttől már hozom az újabb frisseket, addig is legyen szép hétvégétek!

   

Címkék: rajongókkal

1883 MAGAZINE SCANS

2018.04.29. 09:31, tris

Végre megkaptuk az első scanelt változatú képeket az 1883 Magazineban megjelent fotósorozatból. A többi fotót feltöltöttem a galériába amiket a kisképekre kattintva elérhettek. Személy szerint én imádom őket.

   

Ezen kívül hoztam még 2 db rajongói képet, az első még április közepén készült Londonban az FM Mangal étteremben. A második pedig tegnap készült szintén Londonban, és ahogy nézem frizura váltás történt. :D

   

LOVE MAGAZINE

2018.04.21. 11:25, tris

Thomas részt vett még februárban a Love Magazine által készített fotózáson. Ebből a fotósorozatból kaptunk most 2 képet, melyen Thomas Natalie Westling modellel szerepel. A képeket Tim Walker készítette a magazin "Moomin Goth" kiadásához. A lap előreláthatóan nyáron fog megjelenni.

   

HETI APRÓSÁGOK

2018.04.18. 14:00, tris

Sziasztok! Tudom hogy egy hete nem volt semmi új az oldalon, de egyszerűen nem volt semmi új infó a mi Thomasunkról. Tegnap azonban egy újabb képet kaptunk az 1883 Magazine jóvoltából, maga az újság pedig e hónap végén fog megjelenni.

Valamint hoztam nektek egy rövidebb videót is amiben Thomas köszönetet mond ezért az 5 évért amit a rajongók és Az útvesztő trilógia adott neki.

   

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!