thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

Mi is történt februárban

2018.02.28. 13:18, tris

Sziasztok! Mivel az elmúlt 2 hétben nem volt semmi friss Thomasról és itt van a február vége, arra gondoltam írok egy rövid összefoglalót nektek mi is történt vele ebben az egy hónapban. Most, hogy végetért a 'Az útvesztő: Halálkúra' promóciózása, kedvenc színészünk idejét a családjával tölti otthon. Jelenleg nem dolgozik újabb projekten, de reméljük minél hamarabb viszontláthatjuk a képernyőn. 

Február 15.-én megrendezésre került a Newport Beach Filmfesztivál Londonban, amelyen Thomas is részt vett és megnyerte "Artist of Distinction" díjat. Az eseméynen készült képeket megtekinthetitek a galériában, valamint hoztam két videót is.

A teljes méretű képhez kattints ide  A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide    

 

Február 16.-án Grey Vodka & GQ Style által megrendezett vacsorán volt hivatalos testvérével együtt, Ava Sangster-el. További képeket a galériában találhatjátok meg.

A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide  

Végezetül a hónapban kaptunk további 4 HQ minőségű 'Az útvesztő: Halálkúra' still fotót valamint egy 1 másodperces klippet a film törölt jelenetei közzül amiben Newt-ot és Thomas-t láthatjuk. (btw: Sajnos a többi stillt még nem volt időm feltölteni, de dolgozom rajta!)

   

Címkék: still megjelenés

Tartalmak

2018.02.25. 20:40, tris

Sziasztok! Ugyan Thomasról nem került napvilágra semmi friss információ az utóbbi 1 hétben, így sem volt okom az unatkozásra. Az oldal tartalmát sikerült majdnem teljesen feltölteni, egyedül az "Érdekességek" menüpont hiányos, de ezt is minél hamarabb pótolni fogom. Következőnek a gallériát szeretném még megcsinálni, ahogy időm van az egyetem mellett, folyamatosan töltögetem fel a képeket.

Remélem szép hétvégétek volt! Hamarosan jelentkezem! :)

Címkék: oldal

MEGNYITOTT AZ OLDAL!

2018.02.22. 15:27, tris

Sziasztok! Amint láthatjátok, nagyjából elkészültem az oldallal, legalábbis, ami a kinézetet illeti, mert tartalmilag még sehogy sem állok, de azt is folyamatosan fel fogom töltögetni. Az oldalt azért nyitottam, mert már több éve figyelemmel kísérem Thomas Brodie-Sangster pályafutását, és úgy gondoltam szívesen szerkesztenék róla egy lapot. Egyébként én úgy tudom, hogy jelenleg nincs folyamatosan frissülő magyar weboldal a színészről, szóval remélem örültök a nyitásnak, és azt is remélem, hogy lesznek rendszeres látogatóim! :)

Külön köszönetet szeretnék mondani a kódokért és minden kinézettel kapcsolatos dologért Lindának és CherryUniversenek! Hamarosan jelentkezem a legfrissebb hírekkel! Addig is szép napot mindenkinek! :)

Címkék: oldal
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!