thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

Mi is történt februárban

2018.02.28. 13:18, tris

Sziasztok! Mivel az elmúlt 2 hétben nem volt semmi friss Thomasról és itt van a február vége, arra gondoltam írok egy rövid összefoglalót nektek mi is történt vele ebben az egy hónapban. Most, hogy végetért a 'Az útvesztő: Halálkúra' promóciózása, kedvenc színészünk idejét a családjával tölti otthon. Jelenleg nem dolgozik újabb projekten, de reméljük minél hamarabb viszontláthatjuk a képernyőn. 

Február 15.-én megrendezésre került a Newport Beach Filmfesztivál Londonban, amelyen Thomas is részt vett és megnyerte "Artist of Distinction" díjat. Az eseméynen készült képeket megtekinthetitek a galériában, valamint hoztam két videót is.

A teljes méretű képhez kattints ide  A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide    

 

Február 16.-án Grey Vodka & GQ Style által megrendezett vacsorán volt hivatalos testvérével együtt, Ava Sangster-el. További képeket a galériában találhatjátok meg.

A teljes méretű képhez kattints ide A teljes méretű képhez kattints ide  

Végezetül a hónapban kaptunk további 4 HQ minőségű 'Az útvesztő: Halálkúra' still fotót valamint egy 1 másodperces klippet a film törölt jelenetei közzül amiben Newt-ot és Thomas-t láthatjuk. (btw: Sajnos a többi stillt még nem volt időm feltölteni, de dolgozom rajta!)

   

Címkék: still megjelenés

Tartalmak

2018.02.25. 20:40, tris

Sziasztok! Ugyan Thomasról nem került napvilágra semmi friss információ az utóbbi 1 hétben, így sem volt okom az unatkozásra. Az oldal tartalmát sikerült majdnem teljesen feltölteni, egyedül az "Érdekességek" menüpont hiányos, de ezt is minél hamarabb pótolni fogom. Következőnek a gallériát szeretném még megcsinálni, ahogy időm van az egyetem mellett, folyamatosan töltögetem fel a képeket.

Remélem szép hétvégétek volt! Hamarosan jelentkezem! :)

Címkék: oldal

MEGNYITOTT AZ OLDAL!

2018.02.22. 15:27, tris

Sziasztok! Amint láthatjátok, nagyjából elkészültem az oldallal, legalábbis, ami a kinézetet illeti, mert tartalmilag még sehogy sem állok, de azt is folyamatosan fel fogom töltögetni. Az oldalt azért nyitottam, mert már több éve figyelemmel kísérem Thomas Brodie-Sangster pályafutását, és úgy gondoltam szívesen szerkesztenék róla egy lapot. Egyébként én úgy tudom, hogy jelenleg nincs folyamatosan frissülő magyar weboldal a színészről, szóval remélem örültök a nyitásnak, és azt is remélem, hogy lesznek rendszeres látogatóim! :)

Külön köszönetet szeretnék mondani a kódokért és minden kinézettel kapcsolatos dologért Lindának és CherryUniversenek! Hamarosan jelentkezem a legfrissebb hírekkel! Addig is szép napot mindenkinek! :)

Címkék: oldal
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu