thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

KIDZCOOLIT INTERJÚ

2018.04.08. 18:36, tris
 
Sziasztok! Mint ahogy ígértem, itt is lennék az interjúval amit a Kidzcoolit készített Thomasal, melyben a szabadidejéről, bolygókról és főleg a Thunderbirds Are Go-ról kérdezik kedvencünket.
 
 
- Mit szoktál csinálni szabadidődben?
- Zenélek. Imádok a basszus gitáron játszani. Szeretek motorozni, építeni és szerelni dolgokat.
 
- Hogyha elnevezhetnéd valamelyik bolygót, melyik lenne az és miért?
- Nagyon nehéz, mert már mindegyiknek megvan a saját neve. De van ez az új, amit nemrég fedeztek fel, nem? Azt hiszem Nibirunak nevezik. A Nibirut választom. Nem tudom hogyan ejtik, de legyen Nibiru, mert új és sokaknak tudomásuk sincsen róla.
 
- Nagyon sok szerepben láthattunk már. Mi a legnehezebb dolog a karakterek közötti váltásban és melyik az a karakter, amelyik bőrébe nehéz volt belebújnod?
- Nagyon magával ragadó érzés, ha egyszer már valaki bőrébe bújtál, az örökre veled marad. Ez az oda-vissza váltás nem történik túl gyakran, belevágsz egy projektbe, a megszállottja leszel, majd befejezed. Talán a Thunderbirds Are Go más, hiszen ez egy újra és újra visszatérő projekt. Néha visszajövök a stúdióba és lejátszanak nekem valamit, hogy elkapjam a megfelelő hangot. Sokszor túl mély vagy túl magas a hangom, vagy kacér.
 
- Ha egy Thunderbird rosszfiú lehetnél, mi lenne a neved és mi lenne a gonosz tetted?
- Malice császár lenne a nevem és valamit vagy elfoglalnék, vagy elpusztítanám az egész világot. Pusztítsd el a világot, így Nibiru lenne az egyetlen bolygó, ami alkalmas lenne az életre. És én lennék a császár. Malice császár.
 
- Összesen hányszor mentetted meg a világot, mint egy Thunderbird és melyik volt a kedvenced ezek közzül?
- Ohh, ezt elég nehéz megmondani. Egyszer a világot, másszor egy kisfiút mentenek meg. De a szemükben a kettő ugyanaz. Mégis, a kedvenceim közzé tartoznak azok a részek amelyek visszanyúlnak az eredeti sorozathoz, ez az egyik gyenge pontom. A kedvenc részem Fireflash-ként ismert, ez közvetlenül az eredetitől származik.
 
- Mit tanultál a Thunderbird világából, amit korábban nem tudtál, mielőtt a Thunderbirds Are Go-ban szerepeltél?
- Azt, hogy John sokkal érdekesebb karakter. Az eredetiben mindig nagyon unalmas volt. Azt hiszem, azért mert a 60-as években nem igazán tudták az emberek milyen műholdak vannak. Nem létezett olyan dolog, hogy Sat-Nav. [rövidítés: műholdas navigációs rendszer- szerk]. Napjainkban, fent az űrállomáson ő sokkal inkább a központi irányító személy, miközben az eredetiben gyakorlatilag csak egy recepciós volt. Fogadta a hívásokat és továbbította az üzenetet. Most a megmentők közzé tartozik annak ellenére, hogy az eredetiben soha nem tartozott oda.
 
SAJÁT FORDÍTÁS!
Címkék: interjú
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu