thomas-sangster.flaunt.nu

 

Az oldal elköltözött!

NEWS

KIDZCOOLIT INTERJÚ

2018.04.08. 18:36, tris
 
Sziasztok! Mint ahogy ígértem, itt is lennék az interjúval amit a Kidzcoolit készített Thomasal, melyben a szabadidejéről, bolygókról és főleg a Thunderbirds Are Go-ról kérdezik kedvencünket.
 
 
- Mit szoktál csinálni szabadidődben?
- Zenélek. Imádok a basszus gitáron játszani. Szeretek motorozni, építeni és szerelni dolgokat.
 
- Hogyha elnevezhetnéd valamelyik bolygót, melyik lenne az és miért?
- Nagyon nehéz, mert már mindegyiknek megvan a saját neve. De van ez az új, amit nemrég fedeztek fel, nem? Azt hiszem Nibirunak nevezik. A Nibirut választom. Nem tudom hogyan ejtik, de legyen Nibiru, mert új és sokaknak tudomásuk sincsen róla.
 
- Nagyon sok szerepben láthattunk már. Mi a legnehezebb dolog a karakterek közötti váltásban és melyik az a karakter, amelyik bőrébe nehéz volt belebújnod?
- Nagyon magával ragadó érzés, ha egyszer már valaki bőrébe bújtál, az örökre veled marad. Ez az oda-vissza váltás nem történik túl gyakran, belevágsz egy projektbe, a megszállottja leszel, majd befejezed. Talán a Thunderbirds Are Go más, hiszen ez egy újra és újra visszatérő projekt. Néha visszajövök a stúdióba és lejátszanak nekem valamit, hogy elkapjam a megfelelő hangot. Sokszor túl mély vagy túl magas a hangom, vagy kacér.
 
- Ha egy Thunderbird rosszfiú lehetnél, mi lenne a neved és mi lenne a gonosz tetted?
- Malice császár lenne a nevem és valamit vagy elfoglalnék, vagy elpusztítanám az egész világot. Pusztítsd el a világot, így Nibiru lenne az egyetlen bolygó, ami alkalmas lenne az életre. És én lennék a császár. Malice császár.
 
- Összesen hányszor mentetted meg a világot, mint egy Thunderbird és melyik volt a kedvenced ezek közzül?
- Ohh, ezt elég nehéz megmondani. Egyszer a világot, másszor egy kisfiút mentenek meg. De a szemükben a kettő ugyanaz. Mégis, a kedvenceim közzé tartoznak azok a részek amelyek visszanyúlnak az eredeti sorozathoz, ez az egyik gyenge pontom. A kedvenc részem Fireflash-ként ismert, ez közvetlenül az eredetitől származik.
 
- Mit tanultál a Thunderbird világából, amit korábban nem tudtál, mielőtt a Thunderbirds Are Go-ban szerepeltél?
- Azt, hogy John sokkal érdekesebb karakter. Az eredetiben mindig nagyon unalmas volt. Azt hiszem, azért mert a 60-as években nem igazán tudták az emberek milyen műholdak vannak. Nem létezett olyan dolog, hogy Sat-Nav. [rövidítés: műholdas navigációs rendszer- szerk]. Napjainkban, fent az űrállomáson ő sokkal inkább a központi irányító személy, miközben az eredetiben gyakorlatilag csak egy recepciós volt. Fogadta a hívásokat és továbbította az üzenetet. Most a megmentők közzé tartozik annak ellenére, hogy az eredetiben soha nem tartozott oda.
 
SAJÁT FORDÍTÁS!
Címkék: interjú
Még nincs hozzászólás.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!